Η ProfitAccounts, με την πολυετή πείρα στην αγορά μέσω της ολοκληρωμένης υπηρεσίας διαχείρισης μισθοδοσίας, γίνεται ο καθημερινός, απαραίτητος συνεργάτης σας που σας βοηθά να δείτε τη μισθοδοσία της επιχείρησής σας πέρα από τους αριθμούς.

Οι πεπειραμένοι και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, όχι μόνο παίρνουν από πάνω σας το βάρος της χρονοβόρας διαδικασίας της μισθοδοσίας με ακρίβεια και ασφάλεια, αλλά τη μετατρέπουν και σε χρήσιμο εργαλείο στρατηγικών αποφάσεων για εσάς και τα στελέχη σας.

Η νομοθεσία εργασιακών θεμάτων διέρχεται περίοδο μεγάλων αλλαγών. Με αίσθημα ευθύνης προς όλους εσάς και τους πελάτες μας, έχουμε δημιουργήσει, ένα διαδικτυακό portal έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης για όλα τα θέματα που επηρεάζουν καθημερινά τη μισθοδοσία κάθε μικρής ή μεγάλης εταιρείας.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε όλη την απαραίτητη ενημέρωση για τις υπηρεσίες μας, καθώς και τα οφέλη που θα αποκομίσετε από πιθανή μελλοντική μας συνεργασία. Μη διστάσετε να ζητήσετε περαιτέρω πληροφορίες και ενημέρωση, καλώντας μας στο 2102010016, ή αποστέλλοντας email στο info@profitaccounts.gr. Τα έμπειρα στελέχη μας είναι πάντοτε στη διάθεσή σας, για να μελετήσουμε από κοινού τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις.

Για να ενημερώστε άμεσα, έγκαιρα και αξιόπιστα για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της μισθοδοσίας καθώς και για τις νομοθετικές αλλαγές που την επηρεάζουν, εγγραφείτε στο Newsletter της εταιρείας μας και επισκεφθείτε την ανανεωμένη ενότητα του portal που δημιουργήσαμε για εσάς